Kapcsolatfelvétel

Jelenleg a következő területeken rendelkezünk fejlesztői kompetenciákkal

Szoftvertechnológia

  Egy piacképes rendszer felügyelete és üzemeltetése jól átgondolt, könnyen kezelhető és rugalmasan konfigurálható szoftveres környezetet igényel, mind a kezelői felületek, mind a kiszolgáló részegységek és fedélzeti szoftverkomponensek tekintetében. Szakembereink a szoftvertechnológia területén sok éves gyakorlattal rendelkeznek az AMORES projektben pedig a mobil robotika és távérzékelés területén bővítették fejlesztői tapasztalataikat. Az összeszokott fejlesztői csapat tudása, a kidolgozott technológiák és eljárások hasonló témájú projektekben hasznosíthatók.

Elektronikai technológia

  A technikai újítások, termékek és szolgáltatások megvalósítása elképzelhetetlen lenne nagy bonyolultságú, digitális és analóg elektronikai rendszertechnológiai ismeretek (tervezés, gyártás, összeszerelés, bemérés) nélkül. A szakembereink által ezen a téren korábban megszerzett – valamint az AMORES projektben továbbfejlesztett – tudás komoly piaci potenciállal rendelkezik. Ez a világszínvonalú tapasztalat további elektronikai technológia témájú projektekben hasznosítható.


Légi eszközök

  A légi eszközök gépészeti tervezéséhez, gyártásához, fejlesztéséhez szükséges tapasztalat megszerzését hagyományos modellrepülőgépek építésével és repítésével kezdtük. Kb. 10 év tapasztalata alapján terveztük az Observer repülőgépünket, amely integrálja a repülő modellezési tapasztalatot a sorozatgyártás és a robotrepülés speciális igényeivel is. A know-how szolgáltatásként rendelkezésre áll külső megrendelők igényeinek kielégítésére a hazánkban elérhető legkorszerűbb tervezési és gyártástechnológiai elvekre alapozva.


Általános gépészeti technológia

  Egy robotrepülőgép rendszerben szükség van általános gépészeti feladatok megoldására is, mint például a katapult vagy a földi a antenna forgatóállványa. Ezeknél a konstrukcióknál a robosztusság a fő szempont, így a fémmegmunkálás, és az ezzel kapcsolatos képességek nagyobb szerephez jutnak, melyeket elsajátítva ezen a téren is ötletes, innovatív megoldásokat tudunk kidolgozni.

 

Automatizálás, jelfeldolgozás, algoritmusok

  A felhasználó igények növekedésével párhuzamosan az automatizált rendszerek irányításához egyre kifinomultabb algoritmusok szükségesek, melyek kidolgozásához komoly tudományos kutatómunka szükséges. Az AMORES szakemberei a területen szerzett sok éves tapasztalatukat, valamint a legújabb tudományos eredményeket felhasználva dolgoztak ki mobil robotikai eszközök működését lehetővé tevő kommunikációs, navigációs és irányítási algoritmusokat, továbbá azok implementálásához szükséges elveket. A kutatócsoport eredményeire és tudására további kommunikációs, automatizálási és robotikai témájú projekteket lehet alapozni.

Cégadatok

AMORES ROBOTICS Kft.
Cím: 1145 Budapest, Torontál utca 34.
Adószám: 10792917-2-42
E-mail: info@amores.hu

Ügyfélszolgálat

Ha kérdése van az oldalon található termékekkel kapcsolatban vagy a vásárlással kapcsolatban, akkor hívjon minket:
Hétköznap: 9.00-16.00
06 (30) 334-52-15

2016 AMORES ROBOTICS Kft. - Minden jog fenntartva