Kapcsolatfelvétel

AMORES ROBOTICS


  Amores Robotics Kft. a 2015 júliusában zárult, „Mobil robotikai technológiák és termékek kutatás-fejlesztése" című pályázatból nőtte ki magát. A projektben részt vettek a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Hálózati Rendszerek és Szolgáltatások Tanszék, híradástechnikával, mobil kommunikációs és távközlési technológiával foglalkozó kutatói, valamint az Óbudai Egyetem Neumann János Informatikai Karának kutatói, ahol már közel 10 éve kutatnak és fejlesztenek robotikai, mechatronikai, intelligens elektronikai és szoftvertechnológiai területeken. A projektvezető a Bizalom Vagyonvédelmi Szolgáltató Zrt. volt, amely fő tevékenységi köre - személy- és vagyonvédelem, biztonságtechnikai eszközök tervezése, telepítése és karbantartása - mellett 1994 óta műszaki és természettudományos kutatás-fejlesztéssel is foglakozik.

  A 2013. január 1-jén indult kutatási tevékenység olyan mobil robotikai eszközök és technológiák fejlesztését foglalja magában, ami termékek és szolgáltatások létrehozásának a feltételeit teremti meg. A folyamat eredményeképpen létrejövő mobil robotok – amelyek kisméretű földi és légi járművekből kerülnek kialakításra – szenzorokat, érzékelőket, manipulátorokat és más hasznos terheket hordozhatnak. A felhasználói igények minél szélesebb körű kielégítése érdekében az elektronikai és informatikai rendszerelemek rugalmasan konfigurálható egységekben kerülnek kialakításra, moduláris elemekből épülnek fel. Az alapkiépítésű rendszer egyszerűbb feladatok végrehajtására alkalmas, így a kedvezőbb árú megoldásokat kereső felhasználókat célozza meg. Az opcionális egységekkel kiegészített alaprendszer azonban képes a professzionális felhasználói célcsoportok igényeinek kielégítésére.

  A projekt céljai között szerepelt, hogy a kutatásba bevont oktatók és hallgatók szakmai fejlődését a kutatás során folyamatosan elősegítse, valamint a megvalósított technológiai fejlesztések révén világszínvonalú tudásbázist hozzon létre az együttműködő intézmények keretein belül. Ez teremti meg annak lehetőségét, hogy a polgári felhasználásra szánt mobil robotikai rendszerek dinamikusan fejlődő piacán magyar fejlesztések érjenek el sikereket.

Támogatás

Cégadatok

AMORES ROBOTICS Kft.
Cím: 1145 Budapest, Torontál utca 34.
Adószám: 10792917-2-42
E-mail: info@amores.hu

Ügyfélszolgálat

Ha kérdése van az oldalon található termékekkel kapcsolatban vagy a vásárlással kapcsolatban, akkor hívjon minket:
Hétköznap: 9.00-16.00
06 (30) 334-52-15

2016 AMORES ROBOTICS Kft. - Minden jog fenntartva